El Club s'adhereix a l'aturada de país

El Club Patí Calafell se suma a l'aturada de país i per tant, l'activitat del club queda aturada aquest 3 d'octubre. Se suspenen entrenaments i el partit que havia de disputar el primer equip davant el Vilanova es jugarà finalment el dijous a les 21 h.

El Joan Ortoll, seu de la final de la Copa EsportsPenedès.cat

La copa EsportsPenedès.cat de Primera Divisió tindrà com a seu de semifinals i final el pavelló Joan Ortoll de Calafell. L'equip calafellenc hi participarà i esperar arribar a la fase final, per això necessita quedar entre els dos primers classificats del grup. La copa tindrà lloc entre el 4 de setembre i el 4 d'octubre; un mes en què un total de 10 equips jugaran la fase de grups per arribar a la fase final que tindrà lloc el 8 d'octubre.

El Calafell Tot l'any ha quedat enquadrat amb el Vilanova, l'Alpicat, el Sant Cugat i el Vilafranca. El segon grup concentra equips de la part nord de Catalunya: el Tordera, el SHUM, el Sant Feliu de Codines i el Manlleu.

L'acte de presentació va tenir lloc a les dependències de la Platja de Calafell i va comptar amb l'assistència de l'alcalde Ramon Ferré, la regidora d'esports Maite González i el president del Club, Xavier Palau.

Els quadres dels partits els podeu consultar al següent enllaç.

Font: EsportsPenedès.cat

Nota informativa: Loteria de Nadal

S'informa que el termini màxim de pagament de les participacions de Nadal caduca als tres mesos. Per aquest motiu, el dia 22 de març del 2017 finalitza el període de pagament. A partir d'aquesta data, el Club no pagarà cap participació de la loteria nadalenca.

Informació Loteria de Nadal

Tot aquell que tingui participacions del Club de la secció d'hoquei patins, pot cobrar-les a l'oficina del Club al Pavelló Joan Ortoll durant el mes de gener els dimarts i els dijous de 17.30 h a les 19.30 h.

 

Nou president del Club

Amb el suport de