El Calafell Tot l'any guanya la Copa de la Princesa

El Calafell Tot l'any s'ha imposat aquest migdia al Mataró a la final de la Copa de la Princesa celebrada a la localitat de Getxo, al País Basc. El partit ha acabat amb un contundent resultat de 1-6 a favor de l'equip entrenat per Jordi Esteva. La llauna de gols l'ha obert Marc Gumà, materialitzant els dos únics gols de la primera part. A la segona, Sergi Romeu ha aconseguit un hat-trick i Eloi Albesa ha transformat una falta directa.

La victòria calafellenca suposa la consecució del segon títol de la Copa de la Princesa, ja que el primer es va assolir al Joan Ortoll davant el San Antonio a la temporada 2009/2010.

Enhorabona a tot l'equip i a tots els aficionats, en especial a la Penya Els Estrellats!

Comunicat del Club

Partits de pretemporada i presentació dels equips

El Club Patí Calafell Tot l'any es perpara per a l'inici de la Primera Nacional aquest setembre i inici d'octubre amb la participació a la Copa EsportsPenedès. Els partits que el club calafellenc disputarà a casa són els següents:

- 25 de setembre a les 21 h, amistós de pretemporada davant l'Oliveirense

- 29 de setembre a les 20 h, Presentació dels equips de la base del club i Primera Nacional.

- 29 de setembre a les 21 h (després de la presentació), Copa EsportsPenedès: Calafell Tot l'any - Alpicat

- 3 d'octubre a les 21 h, Copa EsportsPenedès: Calafell Tot l'any - Vilanova

 

Us hi esperem!

Esteva, Albesa i Torné, noves incoroporacions

Aquesta tarda ha tingut lloc a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Calafell la presentació de les noves incorporacions per a la propera temporada. L'acte ha comptat amb la presència de la Junta i d'una desena d'aficionats.

El president Xavier Palau ha obert l'acte presentant les noves incorporacions i a preguntes de la premsa ha comentat que l'objectiu per a la propera temporada és mirar cap amunt. També ha comentat que la plantilla encara no està tancada, pendent d'alguna renovació, que en cas de baixa ja s'està temptejant el mercat. Tot i així, ha afirmat que aquesta situació no s'allaragarà més d'una setmana.

Llegeix més:Esteva, Albesa i Torné, noves incoroporacions

Amb el suport de