Objectiu: convertir el Joan Ortoll en fortí

Oriol Palau: "el més important és que disfrutem tots plegats."

Aquest dissabte el Vallès Calafell Tot l'any rep al Joan Ortoll al Sant Feliu de Codines amb ganes de consolidar el bon inici de temporada, on ha assolit dues victòries i un empat. El partit començarà a les 20 h i serà retransmès en directe per Calafell Ràdio amb la narració d'Ernest Gili.

 

El Sant Feliu arriba com a onzè classificat amb un total de 3 punts, corresponents a una victòria i dues derrotes. En el darrer partit va perdre per 4-7 davant el líder la Primera Divisió, el Palafrugell, que suma tres victòries consecutives.

Aquesta setmana hem parlat amb Oriol Palau que referent al partit de dissabte ha comentat que "és un partit complicat, a la pretemporada ja ens van guanyar, però el Joan Ortoll ha de ser un fortí, així que hi ha moltes ganes d'emportar-nos els tres punts". Preguntat per la bona arrencada de l'equip entrenat per Luis Medrano ha comentat que "potser l'arrencada ha sorprès, però nosaltres confiem molt en la feina feta a pretemporada i dia i a dia; i d'aqui que els resultats arribin". Finalment fent una valoració personal "em sento bé, content, com tot l'equip, perquè disfrutem jugant i entrenant" i afegeix, "això és el més important, que disfrutem tots plegats."

Font: Enric Casellas